U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 5/7a

Welkom op de sitepagina van groep 5/7a schooljaar 2017/2018.

Leerorkest

Het Symfonisch Leerorkest is een nieuwe en innovatieve vorm van muziekeducatie waarbij basisschoolleerlingen in kleine groepjes de kans krijgen om binnen schooltijd een instrument te leren bespelen en met hun klas een orkest te vormen. Als je meedoet aan ons Symfonisch Leerorkest kan je kiezen uit uit viool, altviool en klarinet. De kinderen oefenen al hard voor de uitvoering.

Het concert van het leerorkest vindt plaats op woensdag 13 december. Dit concert wordt gehouden in het Theater van Harderwijk. De kinderen hebben eerst een generale repetitie in het theater daarna geven ze het concert. Iedereen is welkom om te komen kijken(De uitnodiging volgt).

het voorlopige schema is alsvolgt:

9.30 uur bij het theater
9.45-10.45 uur generale repetitie (er is geen publiek aanwezig)
10.45 uur publiek komt binnen
11.00-11.45 uur concert

Themadag 2e WO

Op vrijdag 29 September hebben we op school genoten van een heel speciale dag. Een dag die helemaal in het teken stond van de 2e WO. Met twee workshops en een tentoonstelling van oude voertuigen (Keep Them Rolling), was het een erg leerzame dag.

Schoolreisje

Schoolreis 2017 naar Hellendoorn was super! We hebben een mooie dag met elkaar gehad. Hieronder wat foto's van kinderen uit onze groep.