Betrokken bij school

We vinden het belangrijk dat ouders en school een hechte band hebben. We zijn ervan overtuigd dat de betrokkenheid de ontwikkeling van uw kind positief ondersteunt.
Het meeste contact zal plaatsvinden met de leerkracht van uw kind. U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek wanneer u vragen heeft of wilt aangeven dat u ergens niet tevreden over bent. U kunt de leerkrachten het gemakkelijkst bereiken via mail of Parro.

Voelt u zich niet gehoord door de leerkracht of wilt u een algemeen schoolprobleem bespreken dan kunt u een afspraak maken met de directeur. Er wordt dan nader bekeken of en op welke manier er een oplossing mogelijk is.

Op de hoogte blijven

Wij willen u graag op de hoogte houden van alles wat er op school gebeurt. Hiervoor ontvangt u iedere drie weken onze digitale nieuwsbrief. Hierin staan wetenswaardigheden en actuele informatie over de school. Ook zijn er door het jaar heen verschillende contactmomenten, deze vindt u terug in onze kalender.

We beginnen het jaar met de startgesprekken. U gaat in gesprek met de leerkracht  over wat uw kind nodig heeft.

Verdere communicatie met betrekking tot de groep zal veelal via Parro plaatsvinden.

De ouderraad van de Parel

Het organiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten

De ouderraad helpt de leerkrachten van de Parel bij het organiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten school. Denk aan activiteiten rondom Sinterklaas, Kerst, Pasen, sporttoernooien en het schoolontbijt.

Voor het organiseren van al deze activiteiten zijn binnen de ouderraad commissies actief. Deze commissies organiseren een bepaalde activiteit en bereiden deze ook voor. Het kan voorkomen dat de ouderraad een beroep doet op u om wat meer hulp te hebben bij bepaalde activiteiten.

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken