Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden op de Parel?

Dat vinden wij super leuk.

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij cbs de Parel? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Open dag en kennis maken

 

Woensdag 29 maart 2023 kunt u onze school binnenlopen op de Open Dag.

Ook op andere momenten in het jaar laten wij ook graag onze school zien. U bent van harte welkom!

U kunt een afspraak maken met Jan-Willem Korlaar, directeur van de Parel 0341 – 451295. Ook kunt u een e-mail sturen: directieparel@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Download de gids hier: Schoolgids .

De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. E-mail: directieparel@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Wat fijn!

Vraag dan het aanmeldingsformulier aan bij de directeur van CBS De Parel, Jan-Willem Korlaar. U kunt hem bereiken per e-mail (directieparel@stichtingvco.nl) of telefonisch op 0341-451295.

Om alvast een beetje te wennen aan de nieuwe school mogen de kinderen voor hun verjaardag een dag op school komen kijken. In overleg met de leerkracht wordt bekeken op welke dag(en) dit het best uitkomt.

Rondleiding / Gesprek aanvragen