Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden op de Parel?

Dat vinden wij super leuk.

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij cbs de Parel? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

 

Meld u aan via de knop hieronder of download een aanmeldformulier en lever deze op school in.

Open dag en kennis maken

 

Woensdag 29 maart 2023 kunt u onze school binnenlopen op de Open Dag.

Ook op andere momenten in het jaar laten wij ook graag onze school zien. U bent van harte welkom!

U kunt een afspraak maken met Alice Vrijhof, directeur van de Parel 0341 – 451295. Ook kunt u een e-mail sturen: directieparel@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Download de gids hier: Schoolgids .

De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. E-mail: directieparel@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Wat fijn!

U kunt uw kind aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier op te sturen of af te geven. Download het hier: Aanmeldformulier de Parel.

Liever een papieren versie? Kom gerust even langs, of neem contact met ons op zodat wij deze toe kunnen sturen.

Om alvast een beetje te wennen aan de nieuwe school mogen de kinderen voor hun verjaardag een dag op school komen kijken. In overleg met de leerkracht wordt bekeken op welke dag(en) dit het best uitkomt.

Rondleiding / Gesprek aanvragen